10-01-10

De voorbije maanden

De voorbije maanden hadden we 2 jarigen - Setotaw en Eendalech zijn nu 6 en 5. Ze keken er beiden heel erg naar uit. Vooral naar wat ze zouden krijgen voor hun verjaardag.
Ook keken ze heel erg uit naar Sinterklaas. Veel meer dan vorig jaar, want toen wisten ze nog niet goed wat te verwachten maar nu wisten ze heel goed wat ze wilden.
Resultaat van dit alles is een heel deel nieuw speelgoed en vooral de gezelschapsspelletjes zijn in trek, maar ook de puzzelballen en de actiefiguren
Het is onvoorspelbaar hoe snel ze een nieuw spel aanleren, ook al staat op de doos vanaf 7 jaar. Ze vinden het echt de max om spelletjes à la Doolhof, Stratego Star Wars, Carcassonne Junior, Wie is het extra ... te spelen. En Endalech is helemaal weg van haar puzzelballen van Tinkelbel en Hello Kitty. Toch ook niet echt makkelijk.
Seto heeft een Road Block gekregen en dacht eerst dat het anders was dan hij zich had voorgesteld, maar toch vindt hij het geweldig.

Alleen willen ze dat er meestal iemand van ons beiden mee doet. Terwijl ze het ook heel goed onder hun beiden zouden kunnen spelen. Maar dat zal nog wel komen.

17:35 Gepost door Wendy&Johan in Thuis met de kinderen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |