07-09-09

Voetbal : van veldspeler naar keeper

Vorig schooljaar is Setotaw al een beetje gaan proeven van het voetballen - zijn beste vriend speelde toen al voetbal. En het beviel hem zo dat hij half augustus terug gestart is.
In de wedstrijdjes loopt hij van hier naar ginder en lijkt hij onvermoeibaar. En goalen maken gaat hem ook af ... maar dan kwam er een wending in de prille voetballoopbaan.
Hij vertelde dat hij graag zou keepen en ik moest het aan de trainer zeggen. De keeper van vorig jaar gaat verhuizen en dus heeft de pleog geen vaste keeper. De dag dat ik het moest zeggen was hij met de mama van zijn kameraad mee gereden en heeft hij in de auto zitten vertellen dat hij keeper wou worden. Zij heeft dit dan tijdens de eerste helft van het matchke aan de trainer gezegd met als gevolg tegen dat ik toe kwam tijdens de rust was hij zich in de uitrusting van de keeper aan het steken.  En is hij er vol voor gegaan en afgelopen vrijdag tijdens de training was hij ook de keeper en is de trainer hem al wat dingen aan het leren. Hij heeft totaal geen schrik om te vallen en naar de bal te duiken. En bij zijn uittrappen op training was het meestal zo ver dat er geen spelers van zijn ploeg stonden, ze zijn niet gewend dat er zo ver uitgetrapt wordt.
Afgelopen zaterdag wat keeperskleren gekocht en thuis geoefend.
Zal zeker nog vervolgd worden.

21:25 Gepost door Wendy&Johan in Thuis met de kinderen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.