17-08-09

De tijd vliegt voorbij ...

... want we zijn reeds een jaar thuis met Setotaw en Endalech. Een jaar dat voorbij gevlogen is.
De kinderen hebben zich heel goed aangepast aan ons en aan hun nieuwe omgeving en hebben vriendjes gemaakt. Ze spreken de taal, eten goed en zij goed gegroeid en ook wat kilo'tjes bij gekomen. De nieuwe cijfers zijn : Setotaw : 122 cm en 28,5 kg en Endalech : 113 cm en 20,5 kg.

Ondertussen hebben we ook het huisbezoek na een jaar thuis van ROH achter de rug. Vanaf nu is het jaarlijks een verslag maken tot ze 18 zijn.


Ze genieten van het goede weer en van buiten spelen en ravotten.

Beiden zijn ook al klaar voor het nieuwe schooljaar. Seto heeft gekozen voor een heuse Cars-boekentas met trolley en Endalech heeft een roze boekentas.

Momenteel zijn er gedurende een week 2 mensen uit Frankrijk die een weekje bij ons logeren. Ze keken ze erg naar uit, maar vinden het nu toch niet zo cool als ze eerst hadden gedacht. Maar de Lichtfeesten vonden ze wel heel leuk. Seto heeft op de kindernamiddag een reuze-rugzak gewonnen met een spelletje '4 op een rij'. En beiden hebben voor de eesrte keer smoutebollen gegeten en vonden dit super lekker, zelfs zo lekker dat ze er de dag nadien terug achter vroegen.

14:32 Gepost door Wendy&Johan in Thuis met de kinderen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.