01-08-09

Kapper-avontuur

Voor Setotaw zijn haar is er geen probleem : even met de tondeuse er over en klaar is kees - alleen die even duurt wel een tijdje, want de krulletjes scheren lukt niet zo vlot.

Maar voor Endalech haar haar is het wat moeilijker. Zeker nu het langer is en er knoopjes in zijn werd het onkambaar. Daarom zijn we (mama en Endalech) naar de kapper geweest - een Afrikaanse kapper in Antwerpen (de eerste de beste die we tegenkwamen binnen getapt). Endalech wou eerst niet, maar dat was vooral de schrik van het onbekende. De kapster heeft den 'defrissée' gedaan : met een product het haar ontkrullen. Je zag bij het inbrengen en inmasseren van het product het haar bij elke kambeurt langer en langer worden. Het haar komt nu tot op haar schouders en is heel goed kambaar. Elke morgen moeten er nu meerdere speldjes in en een staartje achteraan.

Na de kapper wou ik friejts gaan eten met haar, maar ze wou niet. Ik wou ook met haar naar Kai-Mook gaan kijken, maar ze wou niet. Ze wist niet hoe ze thuis raakte om haar haar aan papa en broer te tonen. De hele weg naar huis was ze constant met haar handen door haar lange haren aan het gaan.

Ze staat echt wel met haar nieuwe kapsel en we zijn blij dat het nu kambaar is en dat we er iets mee kunnen aanvangen. Alleen dit ontkrullen is maar tijdelijk ...

22:46 Gepost door Wendy&Johan in Thuis met de kinderen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.