06-12-08

Sinterklaas : vervolg

Donderdagmorgen zei Endalech nog dat ze niet naar school ging als Zwarte Piet kwem, maar 's avonds toen de juf het vroeg en zei 'tot morgen' ging ze wel gaan. En ze is dus gegaan, maar 's avonds heeft de juf gezegd dat ze heel hard had geweend, samen met een ander kindje van de klas. Ze lieten de juf niet los en ze trilden helemaal toen ze Zwarte Piet zagen toen die nog meters van hen verwijderd was. Omdat er voor Sinterklaas een feest was met alle kinderen waar de juf aan mee deed heeft de kinderverzorgster zich ontfermd over de 2 weners. Zo erg had de juf het niet verwacht. Hopelijk is het volgend jaar beter ...

s' Avonds werd thuis een mandje geplaatst met tekeningen, wortels, suiker en bier voor Zwarte Piet en plat water voor Sinterklaas (idee van Setotaw).
Ze zijn superflink gaan slapen en 's morgens vroegen ze of Sinterklaas was geweest. Toen we zeiden dat ze moesten gaan kijken omdat we dit ook niet wisten, wilden ze niet alleen naar beneden gaan. We moesten alletwee mee en de livingdeur moest mama open doen en zij moest eerst gaan kijken. Vooral het snoepgoed stak hun ogen uit, zodat ze pas na enkele minuten zagen dat er ook speelgoed was. Setotaw zei dan stilletjes : 'Dank u, Sinterklaas'.

En nu zijn ze mee een kerstboom gaan kopen.

10:27 Gepost door Wendy&Johan in Thuis met de kinderen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.