01-11-08

Herfstvakantie

De herfstvakantie is bijna voorbij en ze is letterlijk voorbij gevlogen.
We waren beiden thuis in de vakantie en hebben ons niet verveeld. Er stonden nog enkele uitstappen op onze agenda, waaronder een bezoekje aan de kinderboerderij met neefjes, een doktersbezoekje - we zijn gestart met de basisvaccinaties, een bezoekje aan Plopsaland en verder zijn er nog enkele mensen langs gekomen om ons kinderen te leren kennen. En de resterende tijd hebben ze gespeeld - binnen en buiten.

We hadden de kinderen wat voorbereid op het doktersbezoek, maar ze hadden er geen zin in. Toen we uiteindelijk gegaan zijn, hebben we niet gezegd waar we naartoe gingen en bij de prikjes zijn ze heel flink geweest. Ze zijn bij abbabba op de schoot gekropen en toen ging het vlotjes - een spuitje links en een spuitje rechts. De vervolg-spuitjes zullen voor een volgende vakantie zijn.

Ons bezoekje aan Plopsaland hadden we ook al een tijdje in ons achterhoofd en aangezien ze goed weer gaven afgelopen woensdag zijn we er naar toe geweest. Endalech was heel ongeduldig in de auto en vroeg steeds waar Plopsaland nu was. We hadden de avond voordien naar wat foto's gekeken op het internet. Door de drukte hebben we echter niet zo veel attracties kunnen doen, maar hetgeen we gedaan hebben vonden ze super. We zijn ook een kleuterjuf tegen gekomen (niet van de klas van onze kinderen).

Aangezien de taal heel vlotjes begint te gaan, zijn we begonnen met het aanleren van de spelregels van UNO. Enkel de speciale kaarten worden nog niet altijd gelegd als ze moeten gelegd worden, maar verder gaat het wel.

21:34 Gepost door Wendy&Johan in Thuis met de kinderen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.