09-10-08

Eerste medaille

Afgelopen zaterdag was er een loop in de gemeente nav de jaarmarkt. Aangezien bij de kleinsten elke deelnemer een medaille kreeg, vonden we het wel een goed idee om met hen naar daar te gaan.
We hadden hen gezegd dat er nog kinderen gingen zijn (echter geen bekenden van de school aangezien het in de hoofdgemeente was) en dat het van 'één, twee, drie, ... start' zou zijn en dat ze dan moesten vertrekken.
Bij de inschrijving kregen ze een nummer om op te spelden en dan konden ze in de rij gaan staan. Daar stonden ze wat onwennig tussen de andere kinderen en hun start hebben ze ook een beetje gemist maar dan zijn ze vertrokken. Setotaw heeft onderweg toch nog wat kinderen ingehaald en het beste van zichzelf gegeven en hij vond het best leuk want hij spreekt er nu nog over. Endalech had het wat moeilijker - ze was ook bij de kleinsten om mee te doen - maar heeft de 400 meter toch uitgelopen. Als beloning kregen ze een fruitsap en een zak met een medaille, een windmolentje (van Winnie The Pooh), een zaklampje (waar er al één van gesneuveld is, omdat Setotaw het zijne al heeft open geprutst), een knutselboek over kastelen (dat we nog even hebben weggelegd, omdat ze er nog wat te klein voor zijn).

12:27 Gepost door Wendy&Johan in Thuis met de kinderen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.