28-08-08

Inschrijving school

Het is moeilijk om zonder kinderen de deur te verlaten, van zodra iemand van ons aanstalten maakt om te vertrekken, dan staan ze klaar. En als het dan toch lukt om alleen de deur uit te gaan, dan volgt er wel een vraag naar de andere.

Van de week hebben ze mee de groentjes gesneden voor de spaghettisaus. En ze doen het behoorlijk goed. Het lukt niet om eten klaar te maken zonder de kinderen, ze hebben het altijd wel in de gaten.

Setotaw is erg geïnteresseerd in tuinieren en techniek. En Endalech kijkt graag naar zichzelf op foto - steeds weer dezelfde foto's van de reis.

Vandaag zijn we de kinderen officieel gaan inschrijven in de kleuterschool (wilden te voet gaan, maar de kinderen wilden met step en fiets gaan) en hebben we kennis gemaakt met de juffen. Endalech heeft geluk, want ze krijgt er 2 (wisselen in de helft van de week - zal nodig zijn om te recupereren van ons vinnig meisje). Setotaw krijgt 1 juf.
In de klas heeft Endalech al een beetje gespeeld en heeft ze ook al met gekleurde noppen de trein gedeeltelijk opgevuld en de juffen waren onder de indruk. Setotaw was dan weer afwachtender.

21:03 Gepost door Wendy&Johan in Thuis met de kinderen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.