25-08-08

De aankomstkaartjes zijn eindelijk klaar

De aankomstkaartjes, dat is een verhaal apart. We hadden een ontwerp gemaakt wat betreft de tekst en wisten waar er foto's moesten komen, alleen die foto's hadden we niet voor ons vertrek. Met de printshop al eens afgesproken met ons ontwerp in de hand en het zou maar 2 uur duren om het te printen als we het doormailden.

Terug thuis uit Ethiopië bleek er niet echt een geschikte foto met beide kinderen op - zonder andere mensen of storende elementen.

Dan maar een foto thuis nemen zou je denken, maar de kinderen wilden niet zomaar poseren voor ons. Eindelijk een geschikte foto kunnen maken en ons ontwerp finaliseren en doormailen naar de printshop - vorige week woensdag. En voor de zekerheid nog een keer gebeld. Het kwam allemaal in orde. doch op donderdag hebben we er niets van gehoord en op vrijdag hebben we zelf gebeld en ze zouden klaar zijn om 16.30 uur.

En ja hoor, ze waren klaar (alle exemplaren), maar ze waren verkeerd. voor het printen hadden ze zelf nog iets aangepast van schikking - met 4 op een A3-blad. De kinderen stonden niet meer bij hun juiste naam.

Ze gingen het aanpassen zaterdag of maandag, maar deze keer speelden we op safe; als er 1 print klaar was moesten ze bellen. We hebben er op maandag zelf moeten achter zitten en uiteindelijk hebben ze gebeld en was er een print klaar. Maar deze keer waren ze er in geslaagd om de kinderen bij hun juiste naam te zetten, maar in de verkeerde volgorde. Het nog eens uitgelegd en uiteindelijk is het dan toch nog in orde gekomen.

20:14 Gepost door Wendy&Johan in Thuis met de kinderen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Kaartjes Met het lange wachten bij de adoptie hebben jullie wel al iets geleerd...
Maar de kaartjes zijn heel mooi.
Groetjes.
Rita

Gepost door: Rita Vangheluwe | 28-08-08

De commentaren zijn gesloten.