01-07-08

Voorbereidingen

Onze inentingen waren reeds in orde, dus daar moeten we ons dus geen zorgen om maken. Onze reispas is besteld en zullen we afhalen na onze vakantie van volgende week.
De kamers moeten we nog verder in orde brengen - ging moeilijk om dit reeds vroeger te doen wegens het feit dat de leeftijd en het geslacht ons onbekend waren - en zal ook voor na ons verlof zijn.
Ondertussen zijn de solden gestart en zullen we eens werk moeten maken van het aanschaffen van wat kledij voor de kinderen - zal moeilijk zijn met enkel een leeftijd, lengte en gewicht. En de schoenen zal nog het moeilijkst van al zijn. Verlegen

Vandaag ook reeds een verrassend mailtje ontvangen van RoH : ze willen weten met hoeveel we afreizen zodat ze reeds opties kunnen leggen op de vliegtuigticketten. Een telefoontje naar RoH en we weten nu dat het wel eens héél snel (na onze court-date) zou kunnen zijn dat we vertrekken. Eerstdaags krijgen we ook een uitnodiging voor de reisvoorbereidingsavond en dan zullen we meer weten.

We panikeren nog niet, maar toch zal er nog veel werk zijn na ons weekje Tsjechië.

18:57 Gepost door Wendy&Johan in Procedure | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Als je raad nodig hebt ivm die kleren, laat maar weten, onze oudste is in maart 2003 geboren en onze tweede in april 2004, de kledingmaten zullen zowat dezelfde zijn.
:)
Groetjes,
Karen

Gepost door: Karen | 05-07-08

De commentaren zijn gesloten.