08-03-08

Eindelijk enkele toewijzingen

In ons mailtje (dinsdagavond) waarin we bevestigden dat we naar de themadag komen, hadden we een 'PS' toegevoegd met de vraag naar toewijzingen (want vorige dateren al van 22/01). En of we er zullen bij zijn en of onze voorkeur een probleem is (want er zijn al enkele siblings toegewezen aan personen na ons op de wachtlijst omdat de leeftijd van de kinderen afwijkt van de onze).
 
Het antwoord de dag nadien (woensdag 05/03) is weer zo vaag dat je er geen grip op hebt :
De volgende toewijzingen zijn op komst, maar wij weten nog niet welke kinderen het zullen zijn en of er siblings tussen zullen zitten.
Denk er goed over na vooraleer je de voorkeur aanpast. Ik zeg dit maar omdat ik denk dat het beter is geen verandering van voorkeur te doen om de wachttijd korter te maken. Denk er dus goed over na zodat je er later geen spijt van hebt.
Ik begrijp wel dat het wachten heel lastig is, maar denk er toch goed over na.

En dan vernemen we donderdagavond (via forum) dat er toewijzingen geweest zijn donderdagmiddag. Dat begrijpen we eigenlijk niet zo goed want als de toewijzingen in België toekomen, moeten ze eerst nog intern besproken worden (bij RoH) en naar K&G gestuurd worden die dan hun goedkeuring moeten geven.

Enfin welke toewijzingen zijn er nu geweest - waar we weet van hebben, want niet iedereen schrijft dit op het web : 2 baby-meisjes; 1 peutermeisje en 1 sibling (1 meisje 10 jaar en 1 jongen 5 jaar)

De wachtlijst is ook nog niet aangepast. Maar leuk vinden we dit niet, de antwoorden van RoH zijn steeds nietszeggend en dan blijkt achteraf dat er toch al meer geweten is op het moment dat wij bellen of mailen.

18:35 Gepost door Wendy&Johan in Lijdensweg | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.