29-08-07

De ontmoeting met ... mr. Bruk

Gisterenavond was het dan eindelijk zover : de ontmoeting met mr. Bruk (en zijn vrouw Mimi).
We waren op tijd in Deurne aangekomen en daar waren we alleszins niet alleen - wat wil je met een 100-tal wachtenden op de lijst. Onze aanwezigheid werd genoteerd door Inge (van RoH) en zij wist onze naam zonder dat we hem meedeelden en dat terwijl ze ons slechts enkele keren gezien heeft. Heeft ze ons dossier (met foto's) recentelijk in haar handen gehad? Knipoog
We hebben eerst nog iets gedronken en een babbeltje gedaan met een koppel dat samen met ons op de voorbereidingsavond was in mei en die ook nog wachtende zijn.
Om 20 uur begon de avond dan echt en was het mr. Bruk die in het nederlands vertelde over de procedure en de gang van zaken in Ethiopië. Er was ook ruimte om vragen te stellen. Maar de antwoorden waren eerder vaag. We weten dat er toewijzingen op komst zijn voor eind september/begin oktober, maar meer werd er niet gelost. We denken dat men over de toewijzingen liever op de vlakte blijft totdat alle papierwerk in orde is.
Na dit alles was er de mogelijkheid om individueel een vraag te stellen aan mr. Bruk, maar de mensen met een toewijzing op zak (vertrek september) mochten voorgaan en dat zijn er nog 10.
Na 10 minuten zaten de eerste mensen er nog bij en tegen dat deze allemaal bij Bruk zouden gepasseerd zijn, zouden we al snel enkele uurtjes verder zijn. Dus hebben we nog iets gedronken en zijn we huiswaarts gegaan.
We zullen maar blijven wachten en hopen op goed nieuws de komende weken.

19:39 Gepost door Wendy&Johan in Procedure | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Goede moed!!! Ik was al een beetje nieuwsgierig naar de resultaten. Lang zal het nu toch niet meer duren, vermoed ik! Hou de moed erin! Dit jaar ligt er zeker kinderspeelgoed onde de kerstboom! En zelfs Sinterklaas zal zijn ronde moeten aanpassen!

Gepost door: Sandy | 30-08-07

De commentaren zijn gesloten.