21-04-07

Info van de voorbereidingsavond

RoH organiseert tijdens de wachttijd een voorbereidingsavond voor de wachtende ouders. Afgelopen donderdag was er zo'n avond, weliswaar zonder ons (wij zullen er hoogstwaarschijnlijk de volgende keer voor uitgenodigd worden.
Tijdens deze avond werd er ook gevraagd hoe het zat met de toewijzingen. Voor de kalmte van de voorbije weken (zeg maar maanden) werd het volgende gezegd (info gelezen op een forum en geschreven door iemand die op deze avond aanwezig was) : Het is stil geweest rond toewijzingen met de bevalling van Bruk's vrouw. Wegens een geloofskwestie mag ze tot de doop van haar zoontje (40 d. na bevalling) geen werk verrichten. Mits dat zij ook vele administratieve en andere taken op zich nam, is het dus even wat kalmer geweest. Eind van de maand, begin volgende, zijn die 40 dagen verstreken en kan het dus terug volop toewijzingen gaan regenen! En mits dat er nu ook nog een ander weeshuis (opnieuw) een samenwerking heeft aangegaan, zou het wel eens wat sneller kunnen gaan.
Nu ons dossier reeds in Ethiopië is, en we met onze leeftijdsvoorkeur op 2 staan ... begint het toch stilletjes te kriebelen.

19:03 Gepost door Wendy&Johan in Procedure | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.